• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Корпорація електромобілів Tesla приходить в Україну
    Опубликовано: 2017-03-23 09:08:54

    Усередині березня цього року глава Tesla Ілон Макс написав у Твіттері, що готовий здійснити в Україні свій проект зі збереження відновлюваної енергії.

    За словами Володимира Гройсмана, він уже запропонував Маску обговорити його реалізацію.У свою чергу, міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв’ю ELMOB.co заявив, що допускає відкриття заводу Тесла в Україні, а його відомство працює над створенням привабливої пропозиції для американської компанії.

    Мріяти ніколи не шкідливо? Адже все може бути, тим паче, що в Закарпатті є не одне підприємство, де випускають навіть деталі для Porsche і Ferrari.

    Нагадаємо, що американський виробник електромобілів Tesla оголосив про створення нової технології, яка дозволить скоротити час купівлі машини до п'яти хвилин, минаючи всілякі бюрократичні процедури.

    Рішення про створення нової системи було прийнято у зв'язку зі стартом «живих» продажів Tesla Model 3. Модель вже набрала понад 400 тисяч попередніх замовлень. За словами глави виробника Ілона Маска, щотижня на підприємствах компанії будуть випускати п'ять тисяч електромобілів. У зв'язку з цим компанія «Тесла» змушена шукати нові можливості оптимізації продажів. Очікується, що високий попит на Tesla Model 3 спровокує зростання числа точок збуту в три-чотири рази.

    Згідно з «свіжим» зі статистичними даними, на покупку автомобіля «Тесла» з електричним двигуном йде близько 60 хвилин. Знизити показник до п'яти хвилин можливе тільки при зниженні документообігу. Для цього планується створення навчальних відеороликів з експлуатації та інструкції до електрокару.

    automotoclub.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.