• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У ПАТ «Укрнафті» надали коментар щодо реорганізації своїх підрозділів
    Опубликовано: 2017-03-21 10:08:41

    Зокрема, що стосується Охтирського управління бурових робіт. У відповіді на наш інформаційний запит листом зазначили: “Робітники працюватимуть в компанії, без зміни фізичного місця роботи, але будуть підпорядковані новій єдиній структурі – Укрнафта-буріння або іншим підрозділам, наприклад, працівники транспортної ланки будуть підпорядковані НГВУ”.

    Також повідомили, що планована реорганізація спричинена необхідністю оптимізації виробництва, пов’язана з введенням у дію 7 модернізованих та 2 нових бурильних установок замість 46 застарілих, а також приведення штату у відповідність до виробничих потреб та інвестиційних можливостей.

    Нагадаємо, минулого тижня в Охтирці кілька днів поспіль мітингували нафтовики. Вимагали дотримання законодавства при проведенні реорганізації управління бурових робіт. Люди непокоїлися через можливі звільнення.

    tv.sumy.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.