• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кооперативи Львівщини слугуватимуть зразком для роботи фермерів Західної України
    Опубликовано: 2017-03-18 16:45:54

    Учасники навчально-практичного семінару щодо розвитку сільських територій відвідали потужності Кам’янка-Бузького району. 16 березня у Львові стартував дводенний семінар «Державна політика в галузі розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні. Застосування європейських підходів до розвитку сільських територій в українському контексті. Вивчення та поширення кращих практик в Україні», у рамках якого учасники змогли відвідати виробничий кооператив «Добротворець» на Львівщині. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

    Учасниками семінару стали представники Мінагрополітики, обласних державних адміністрацій, наукових та освітніх установ, бізнесу, громадських організацій, керівники сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, експерти проектів міжнародної технічної допомоги.

    Як зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, розвиток села є одним із пріоритетів Стратегії розвитку Львівщини. У Мінагрополітики зазначили, що одним із можливих механізмів розвитку села може стати створення агрорекреаційних кластерів.

    У рамках семінару, учасники змогли ознайомитись із роботою сільськогосподарського виробничого кооперативу «Добротворець» Кам’янка-Бузького району, який спеціалізується на переробці молочної продукції та який об’єднує майже сотню господарств.

    Згаданий кооператив продукує низку сирів, молоко та сметану, які споживають бюджетні установи району.

    У Львівській ОДА зазначили, що на прикладі розвитку СОК «Добротворець» фермери та дрібні сільськогосподарські виробники Західної України мають нагоду перейняти позитивний досвід у створенні та ефективній діяльності кооперативів.

    varta.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.