• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Суд скасував штраф до WOG на 54 мільйони
    Опубликовано: 2017-03-13 18:33:29

    Господарський суд Києва 6 березня скасував рішення Антимонопольного комітету України (АМКУ) про стягнення штрафу на 54 млн грн з компанії Вог Рітейл.

    Про це повідомили в компанії, передає Інтерфакс-Україна.Як відзначають в прес-службі, суд також визнав необґрунтованими звинувачення АМКУ по відношенню до WOG.

    Нагадаємо, що 28 жовтня 2016 року АМКУ оштрафував сім нафтотрейдерів на 204 млн грн за антиконкурентні узгоджені дії на ринку. Зокрема, компанія ОККО нафтопродукт отримала найбільше покарання у розмірі 77,8 млн грн. Дві компанії, пов'язані з діяльністю мережі АЗС WOG – Золотий екватор і ВОГ Рітейл – були оштрафовані на 16,2 млн грн і 54,3 млн грн відповідно. Альянс Холдинг (мережа АЗС Shell) – на 39,7 млн грн, Амік Україна – на 12,5 млн грн, СОКАР Петролеум – на 2,5 млн грн і Паралель – на 1,4 млн грн.

    biz.nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.