• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Енергоблок №3 Рівненської АЕС вивели у поточний ремонт
    Опубликовано: 2017-03-11 17:08:38

    Енергоблок №2 Запорізької АЕС підключено до мережі, а енергоблок №3 Рівненської АЕС виведено у поточний ремонт, передає УНН із посиланням на прес-службу Міненерговугілля.
    Як повідомили у прес-службі, сьогодні о 00:38 енергоблок №2 Запорізької АЕС підключено до енергомережі. Проводиться набір потужності згідно з графіком.
    Так, за даними Міненерговугілля, станом на 8 годину 11 березня на Запорізькій АЕС в роботі знаходяться 5 енергоблоків. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає. Сумарна потужність генераторів становить 4 205 МВт.
    "Крім того, 11 березня 2017 року о 04:50 відповідно до узгодженої заявки енергоблок №3 Рівненської АЕС (ВВЕР-1000) відключено від енергомережі для проведення поточного ремонту для пошуку та усунення міжконтурної нещільності парогенераторів. Ремонт триватиме до 23 березня п.р. Станом на 8 годину 11 березня у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1 525 МВт. Діє балансове обмеження на енергоблоках №№1,2, турбогенератор ТГ-1 енергоблоку №1 (ВВЕР-440) перебуває у резерві. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає", - йдеться у повідомленні.
    Крім того, у прес-службі відзначили, що порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.
    Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на АЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.
    Нагадаємо, енергоблок №2 Запорізької АЕС з 5 березня 2017 року знаходився в резерві у зв'язку з балансовим обмеженням.
    Минулої доби, 10 березня, атомними станціями України вироблено 248,22 млн кВт-г електроенергії.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.