• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гройсмана просять допомогти у поновленні роботи ПАТ «Рівнеазот»
    Опубликовано: 2017-03-10 22:05:58

    Таке звернення подала Рівненська облдержадміністрація. Нагадаємо, нещодавно хімічний гігант Рівненщини - «Рівнеазот» зупинився через обмеження газопостачання, крім того, за заявою голови первинної профспілки «Хімік-Рівненщина» Георгія Козлюка, працівникам ПАТ «Рівнеазот» боргують заробітну плату.

    - Затримки з виплати заробітної плати почалися ще рік тому та виплачується по 10-15%, а не так як передбачено законодавством - два рази на місяць. А керівництво підприємства не боїться те, що на них були складені адмінпротоколи, - наголошував він.«Не слід забувати, що на «Рівнеазоті» працює понад 2700 фахівців. А щомісячні надходження до бюджету міста складають більше 5 мільйонів гривень. Водночас очисні споруди підприємства забезпечують очищення значної частини стоків Рівного», - підкреслив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

    В ОДА зазначають, що зупинка «Рівнеазоту» через скорочення працівників призведе до зменшення фінансових надходжень до місцевих бюджетів, крім цього ускладниться робота й каналізаційних стоків у Рівному, що у свою чергу може спричинити екологічну катастрофу.

    Нагадаємо, «Рівнеазот» належить олігарху Дмитру Фірташу. Про зупинку заводу повідомлялося й раніше.

    charivne.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.