• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тернопільські депутати облради проти будівництва ГЕС на Дністрі
    Опубликовано: 2017-03-05 16:32:59

    На засіданні депутатів обласної ради активісти виступили проти будівництва ГЕС на Дністрі. «Дністер – унікальна перлина України, яку ми повинні оберігати, а не знищувати», - зазначила активістка Олеся Козак.

    Підтримали ініціативу і депутати, які звернулисядо Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, голів депутатських фракцій і груп у Верховній Раді щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.На засіданні фракцій також обговорили дочасні вибори, а також проект №502 «Про Звернення депутатів облради до Голови Верховної Ради, Президента, Прем’єра та Кабінету Міністрів про підтримку блокади торгівлі з окупантами-терористами та Російською Федерацією – країною-агресором, невідкладне прийняття Закону України «Про тимчасову окуповану територію України» та інших законопроектів, направлених на захист українських національних інтересів в умовах російсько-української війни». Детальніше - в сюжеті ІНТБ.

    gazeta-misto.te.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.