• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Ренійському порту з’явиться комплекс з переробки органічної продукції
    Опубликовано: 2017-03-03 20:08:52

    У Ренійському морському порту планується будівництво комплексу з перевалювання та переробки органічної продукції. Інвестиційний проект було затверджено під час чергового засідання Ради порту.

    Про це повідомила прес-служба адміністрації морського порту Рені.

    Проект реалізує ТОВ «Біо-Лайн-Рені» в рамках закону про спеціальну економічну зону «Рені». Ним передбачається створення в порту високотехнологічного інфраструктурного комплексу з перевалювання та переробки органічного зерна.

    При цьому технологія комплексу відповідатиме стандартам і правилам Європейського інституту органічного господарства (FIBL).

    У Ренійському порту уточнили, що проект забезпечить новий вантажопотік об'ємом до 120 тис. тонн на рік. Плановане збільшення суднозаходів у порт складе, за попередніми оцінками, 80-90 суден, а очікуваний обсяг приватних інвестицій – $1,6 млн.

    Крім того, в результаті реалізації проекту буде створено 30 робочих місць, додаткові податкові надходження плануються в обсязі 762 тис. грн. Уже через два роки з початку роботи річні бюджетні відрахування становитимуть додатково 3-3,5 млн грн.

    agrotimes.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.