• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мін'юст запустив онлайн - реєстрацію та припинення ФОП
    Опубликовано: 2017-03-01 19:11:28

    Міністерство юстиції запустило онлайн-послуги з реєстрації та припинення підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців

    Про це заявив під час прес-конференції повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

    "З сьогоднішнього дня ситуація змінюється. Я закликаю наших громадян користуватися онлайн сервісами на сайті онлайн-будинку юстиції (сервіс Мін'юсту "Онлайн будинок юстиції") і на нашому урядовому порталі. Всі ті негативні явища при реєстрації ФОП, бюрократія відходять у минуле", - зазначив він.

    При цьому Петренко додав, що також є можливість внесення змін у відомості та припинення підприємницької діяльності ФОП в онлайн-режимі.

    Відповідні послуги, за словами Петренка, розроблені спільно з Державним агентством з питань електронного уряду. Поки вони працюють у тестовому режимі.

    Водночас Петренко нагадав, що онлайн-послуги Мін'юсту зараз найбільш затребувані, ними користується близько 1 мільйона українців.

    Нагадаємо, Мін'юст запустив інтернет-майданчик "Онлайн-будинок юстиції", який має спростити жителям України видачу документів. Це єдиний сервіс з надання послуг населенню з реєстрації, доступу до реєстрів та інших послуг Міністерства юстиції.

    depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.