• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін підготував перелік активів для передачі новому оператору ГТС – В.Кістіон
    Опубликовано: 2017-02-28 17:08:59

    Кабінет міністрів України підготував перелік активів для передачі від оператора газотранспортної системи "Укртрансгаз" в новостворену компанію "Магістральні газопроводи України". Про це сьогодні в ході Енергетичного форуму заявив віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон, передає кореспондент УНН.
    "Нами було актуалізовано план реструктуризації "Нафтогаз України" і затверджений статут "Магістральних газопроводів України… Буквально днями був підготовлений перелік активів для роботи нового оператора і подальшої передачі", - сказав В.Кістіон.
    Нагадаємо, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) на засіданні, яке відбулось 14 листопада 2016 року, прийняла важливе рішення для реформи вітчизняного газового ринку, зареєструвавши випуск акцій при заснуванні ПАТ “Магістральні газопроводи України”.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.