• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна втратить більше 1 млрд грн через зупинку восьми підприємств на окупованому Донбасі
    Опубликовано: 2017-02-21 19:34:50

    Україна втратить більше 1 млрд грн на рік через зупинку восьми підприємств на окупованому Донбасі внаслідок блокади. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла нардеп Наталя Веселова, посилаючись на дані Державної фіскальної служби, передає Depo.Донбас.

    Вона назвала ці вісім підприємств: ПАТ Алчевський металургійний комбінат, ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит", ТОВ "Завод стальної дробі", ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит", ПАТ "Краснодонвугілля", ПрАТ "Лугцентрокуз ім. Монятовського", ТОВ "ГЗФ Східно-Донбаська", ТОВ "Компанія "ЛТС-2006"

    Вони всі отримували сировину через КРП Світланово на лінії розмежування до "блокади". Підприємства функціонують на непідконтрольній території, але є українськими платниками податків.

    "Це в той час, коли дефіцит бюджету України складає 83 млрд грн. Я проти псевдоблокади, але за чіткі й прозорі правила перетину вантажів через лінію зіткнення. Будь-які обмеження завжди породжують корупційні схеми", - написала Веселова.

    Нагадаємо, 20 лютого стало відомо, що Єнакіївський металургійний завод і ПАТ "Краснодонвугілля", що входять до групи "Метінвест" і розміщені на окупованій території, зупиняють виробництво через військові дії і блокаду залізничного сполучення в зоні АТО.

    Також зупинили роботу Алчевський меткомбінат та коксохім (корпорації ІСД).

    dn.depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.