• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На РАЕС хочуть побудувати енергоблок №5 та перейти на американське паливо
    Опубликовано: 2017-02-21 17:00:07

    На Рівненській АЕС вже розробили техніко-економічне обґрунтування із заміщення потужностей енергоблоків №1 та №2 після завершення їх термінів експлуатації для будівництва енергоблоку №5. Як зауважив керівник атомної станції Павло Павлишин, наразі тривають обговорення щодо вибору реакторної установки та на цей рік затверджені певні ресурси, пише Північ-інфо.

    На РАЕС хочуть також перейти на нове американське паливо Westinghouse. Поки що ним планують завантажити енергоблоки №1 та №2, а у майбутньому – на енергоблоки №3 і №4, інформує РАЕС. Окрім цього, на станції мають намір збільшити транспортний парк:

    «Цьогоріч НКРЕКП виділила 15,7 мільйонів гривень на закупівлю транспорту, тож, у першу чергу, ми придбаємо будівельну техніку та автобуси»,Тривають перемовини щодо ремонту дороги від села Полиці до міста-супутника РАЕС, а також до РОК «Біле озеро», відповідно до законодавства, за кошти з податків, що сплачуються підприємством до обласної митниці за імпортну продукцію для електростанції. А ще цього року на РАЕС обіцяють спробувати відновити традиційний фестиваль перлини Полісся.

    piwnich.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.