• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укрсадпром» прийнято до Всесвітньої асоціації виробників груш та яблук
    Опубликовано: 2017-02-15 14:08:13

    Асоціацію «Укрсадпром» прийнято до Всесвітньої асоціації виробників груш та яблук (WAPA).

    Про це пише «Інфоіндустрія».

    Голова асоціації «Укрсадпром» Дмитро Крошка зазначив, що в Україні останні 5 років спостерігається тенденція до збільшення виробництва яблук та груш. Так, за оцінками асоціації, виробництво яблук з 1,12 млн тонн у 2012 збільшилося до 1,25 млн тонн у 2016, груш ― зі 158 тис. тонн до 173 тис. тонн.

    Презентуючи діяльність асоціації, Крошка зауважив, що основна проблема галузі — контроль за поширенням в Україні сортів яблук і груш.

    «Асоціація має намір виступити сполучною ланкою для сприяння налагодження таких зв’язків, а також взяти на себе відповідальність за внесення сортів яблук та груш до Державного реєстру. Асоціація розробила умови добровільної сертифікації розсадників плодових і ягідних культур, що реалізуються на території України. Документ визначає вимоги до суб’єктів розсадництва плодових і ягідних культур та порядок їх сертифікації "Укрсадпромом" з метою забезпечення поширення виключно якісного садивного матеріалу плодоносних рослин плодових і ягідних культур», ― сказав Крошка.

    «Сертифікат про відповідність визначений цими умовами має рекомендаційний характер і є засвідченням добросовісності суб’єкта розсадництва в процесі впровадження діяльності з виробництва та реалізації садивного матеріалу відповідно до положень чинного законодавства України та вимог асоціації», ― додав він.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.