• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Полтавський автоагрегатний завод збільшив обсяги виробництва
    Опубликовано: 2017-02-11 16:19:22

    У січні 2017 року підприємство на 21,8% збільшило обсяг реалізації продукції, порівняно з аналогічним періодом минулого рокуПАТ "Полтавський автоагрегатний завод" (підприємство групи "КрАЗ" і основний постачальник Кременчуцькому автозаводу гальмівної апаратури) вдало стартував у 2017 році, продемонструвавши зростання продажів у січні, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу підприємства.

    У січні 2017 року підприємство на 21,8% збільшило обсяг реалізації продукції, порівняно з аналогічним періодом минулого року, на суму понад 4 млн. грн.

    Із загального обсягу проданих товарів - гальмівної апаратури реалізовано майже на 3,6 млн.грн., що на 39% перевищує аналогічний минулорічний показник.

    В основному продукція заводу відвантажувалася на експорт, частка якого в загальному обсязі продажів склала 71,5%, де гальмівна апаратура - 80,7%.

    poltava.depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.