• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • LEMAN International Law Group розширює міжнародні зв’язки
    Опубликовано: 2017-02-09 23:07:39

    LEMAN International Law Group та Nasos A. Kyriakides & Partners підписали меморандум про співпрацю з метою ефективної юридичної підтримки клієнтів, які займаються господарською діяльністю в Україні та Республіці Кіпр. Співпраця більшою мірою стосується корпоративного, фінансового, банківського та податкового права. Наразі, LEMAN International Law Group вже встановила партнерські відносини з відомою естонською консалтинговою компанією та успішно використовує міжнародні зв’язки в інтересах клієнтів. Разом з тим, у зв’язку з популярністю Кіпру для ведення бізнесу серед клієнтів нашої компанії (не є офшорною зоною, ставка корпоративного податку лише 12,5%), було започатковано співпрацю з Nasos A. Kyriakides & Patners.

    Компанія Nasos A. Kyriakides & Partners LLC надає юридичні послуги високої якості постійним клієнтам протягом останніх 10 років. Згідно з даними Corporate INTL Legal Awards 2015, Nasos A. Kyriakides & Partners LLC визнана компанією року щодо транскордонного банківського та фінансового права в Республіці Кіпр. Спеціалісти компанії брали активну участь в угодах на суму понад 4 млрд. євро в банківській, сільськогосподарській та промисловій сферах, IPO проектах на Лондонській фондовій біржі (AIM), Варшавській фондовій біржі (WSE), надавали свої консультації щодо випуску єврооблігацій, а також консультували і супроводжувала проекти, пов’язані з отриманням кредитів в найбільших банках.

    people.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.