• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На головному заводі ПАТ «Массандра» модернізують кілька цехів
    Опубликовано: 2017-02-07 17:02:44

    На головному заводі ПАТ «Массандра» у  тимчасово окупованому Криму розпочато комплексну модернізацію. Зокрема, відбувається ремонт цеху розливу, де буде встановлено нове сучасне обладнання, буде доукомплектовано один із цехів витримки.

    Про це повідомляється на сайті підприємства.
     
    Спрацювання обладнання в цілому по заводу становить більше 50%. Будівля цеху випуску готової продукції головного заводу побудована в 1974 році і за ці роки не реконструювалося жодного разу.

    За словами генерального директор ПАТ «Массандра» Яніни Павленко, одне із завдань підприємства – збільшення випуску вина з захищеним географічним зазначенням (ЗГЗ). Для цього потрібна модернізація виробництва, включаючи доукомплектування цехів витримки і ліній розливу новим обладнанням і окремими вузлами.

    «Для виробництва високоякісних вин із ЗГЗ ми плануємо встановити нову лінію стерильного холодного розливу, а також провести модернізацію існуючої», – зазначила керівник.

    Нове обладнання з'явиться і в цеху витримки «Верхній підвал». «Тут також встановлять сучасне обладнання: ємності з нержавіючої сталі, винопровід для подачі вин на обробку холодом, трубопровід для подачі азоту в ємності з азотною установки й іонообмінну колону», – розповіла Яніна Павленко.

    За її словами, вже укладено договір на придбання та установку 50 ємностей з нержавіючої сталі, обладнаних так званою сорочкою охолодження.

    agrotimes.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.