• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рейтинг світових кондитерських фабрик: у топ-100 три українських
    Опубликовано: 2017-02-05 15:05:29

    Найпотужнішою кондитерською корпорацією в світі визнали Mars. До щорічного світового рейтингу Top 100 Candy Companies у 2017 році увійшли три українські кондитерські корпорації - Roshen, Konti Group, АВК. Щоправда, усі вони трохи опустилися в рейтингу порівняно з минулим роком.

    Перше місце в топ-100 посіла американська корпорація Mars Inc. Її чистий обсяг продажів, за оцінками укладників рейтингу, сягає 18 млрд доларів на рік. Компанія володіє 52 фабриками в усьому світі, де працює 34 тисячі робітників.

    Серед українських виробників найпотужнішим визнали Roshen, який належить президенту Петру Порошенку. Корпорація за рік опустилася з 22 на 24 місце. Проте чистий прибуток залишився незмінним – 800 млн доларів. Roshen належить вісім фабрик, де працює 10 тисяч осібKonti Group, що належить екс-регіоналу Борису Колеснікову, посунулась у рейтингу на п'ять позицій і посіла 43 місце. Чистий прибуток – 469 млн доларів, що на 1% менше за торішній показник. У компанії є п'ять заводів, де працевлаштовані майже 3,8 тисячі людей.

    АВК бізнесмена Володимира Авраменка зайняла 67 місце (торік було 62-ге). Чистий прибуток у 275 млн доларів компанії забезпечили 3,5 тисячі працівників трьох заводів.

    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.