• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сумське НВО завершує роботу над 16-метровою колоною для Качанівського ГПЗ
    Опубликовано: 2017-02-01 18:00:56

    ПАТ «Сумське НВО» перебуває на завершальному етапі виконання замовлення для ПАТ «Укрнафта», яким передбачається постачання 16-метрової регенераційно-випарної колони К-2, котра застосовуватиметься на Качанівському газопереробному заводі, що на Охтирщині.

    Найближчим часом продукцію буде відвантажено замовникові. Обладнання слугуватиме для відділення етиленгліколю від води методом ректифікації.

    Регенераційно-випарна колона є вертикальним циліндром із перегородками, вгорі якого розміщений дефлегматор для уловлювання етиленгліколю – органічної сполуки, котра у поєднанні з водою має найнижчу температуру замерзання порівняно з розчинами на основі інших гліколів. Завдяки цим та іншим властивостям етиленгліколь широко використовують у різних галузях промисловості.

    Подібні виробничі проекти звичні для колективу сумських машинобудівників. Тим не менш, заводчани відзначають, що виготовлення колони висотою 16 метрів із великою кількістю ковпачкових тарілок потребує неабиякої пильності та кваліфікованого підходу

    До слова, Качанівський ГПЗ – найпотужніший комплекс у системі ПАТ «Укрнафта» щодо приймання та підготовки газу. Щорічно він проводить прийом понад 2 млрд м3 блакитного палива, що становить 73% загального видобутку компанії. Основною продукцією заводу є відбензинений та скраплений газ, нафта і конденсат.

    sumy.today



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.