• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укрпродукт Груп» очікує скорочення збитків
    Опубликовано: 2017-01-30 18:01:39

    За підсумками 2016 року збитки «Укрпродукт Груп» будуть значно нижчими, ніж за 2015 рік.

    Про це йдеться в повідомленні підприємства на Лондонській фондовій.

    Так, в минулому році компанії вдалося шляхом скорочення витрат підвищити показник EBITDA і вивести його в область позитивних значень.

    Зазначається, що загальні обсяги знизилися відповідно до очікувань, хоча доходи покращилися з урахуванням асортименту продукції та інфляції цін. Валова маржа в більшості продуктових лінійок поліпшена за винятком сухого знежиреного молока.

    Згідно з повідомленням, такі результати викликані збереженням складної політичної і економічної ситуації в Україні, слабкістю гривні і жорсткою конкуренцією, низькими витратами і впевненістю споживачів.

    Довідка:

    До складу підприємства «Укрпродукт» входять компанії з виробництва плавленого сиру й вершкового масла (ТМ «Наш молочник», «Народний продукт», «Вершкова долина» та інші). 100% акцій «Укрпродукт Груп» належить компанії Ukrproduct Group Limited (Велика Британія).

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.