• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вартість нафти знижується в п'ятницю на тлі новин про підвищення виробництва в США.
    Опубликовано: 2017-01-29 16:00:13

    За даними тижневого звіту Управління енергетичної інформації Міненерго США (EIA) запаси сирої нафти в США підвищилися за тиждень на 2,9 млн. барелів до 488,3 млн. барелів, що призвело до відновлення побоювань про перевиробництво.

    В результаті вартість марки Brent знизилася за день на 1,39% до 55,46 $/барель, а марки WTI - на 1,21% до 53,13 $/барель. Проте, за результатами тижня ціна марки Brent знизилася всього на 0,05%, а марка WTI підвищилася в ціні на 1,35%. Підтримку нафти протягом тижня надавали новини про виконання країнами ОПЕК і не входять в організацію країнами умов угоди по скороченню видобутку.

    Видобуток нафти вже знизилася на 1,5 млн. барелів на добу з запланованого зниження на 1,8 млн. барелів на добу, якщо умови угоди будуть дотримуватися, то світові поставки скоротяться приблизно на 2%.

    newsbanker.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.