• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З філією «Нібулону» у Запорізькій області співпрацюють 300 фермерських господарств
    Опубликовано: 2017-01-29 10:00:31

    На початку 2017 року перевантажувальний термінал філії «Кам’янка-Дніпровська», що став візитівкою ТОВ СП «НІБУЛОН» у Запорізькій області, прийняв свій перший мільйон тонн сільгосппродукції.
    Усього з моменту введення в експлуатацію (кінець квітня 2010 р.) підприємство прийняло близько 572 тис. т пшениці, 182 тис. т ячменю, 114 тис. т кукурудзи, 104 тис. т ріпаку, 24,5 тис. т сорго та понад 5 тис. т соняшнику та сої. Це переважно продукція від сільгосптоваровиробників із Запорізької, деяких районів Херсонської, Дніпропетровської, Харківської та Донецької областей.
    За словами директора філії  Володимира Горішного, досягти такого результату вдалося завдяки злагодженій та ефективній роботі трудового колективу, що за час існування підприємства став однією великою сім’єю, та безпосередньо сільгосптоваровиробникам регіону, що з року в рік довіряють компанії «НІБУЛОН». Так, на сьогодні з філією «Кам’янка-Дніпровська» співпрацюють більше 300 фермерських господарств.
    Разом із тим, за 6 років своєї діяльності філія «Кам’янка-Дніпровська» відвантажила на водний транспорт майже 900 тис. т збіжжя, з них понад 246 тис. т у 2016 році. Не складно підрахувати, що завдяки водним перевезенням із «НІБУЛОНівського» термінала в Запорізькій   області, кількість вантажівок на автошляхах за останні роки зменшилась на 37,5 тис. одиниць. Новозбудоване підприємство забезпечило робочими місцями близько 100 мешканців м. Кам’янка-Дніпровська.
    Цього року кількість підприємств ТОВ СП «НІБУЛОН» на Запоріжжі збільшиться. Так, у грудні 2016 року Європейський інвестиційний банк виділив компанії кредитні кошти у розмірі 71 млн євро, що спрямовані на фінансування  інвестиційного проекту,  в рамках якого компанія у найближчі 2-3 роки збудує до 10 надсучасних елеваторних комплексів, у тому числі на р. Дніпро та Південний Буг. Два з них уже в першій половині 2017 році з’являться на  Запоріжжі (с. Біленьке) та Херсонщині (м. Гола Пристань).

    infoindustria.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.