• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна та ОАЕ розвиватимуть спільні інноваційні проекти у АПК, сфері енергетики та охорони здоров'я, розвитку МСБ
    Опубликовано: 2017-01-27 19:00:08

    Перший віце-прем’єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів зустрівся із султаном бін Саїд Аль Мансурі, Міністром економіки Об’єднаних Арабських Еміратів під час 23-го Саміту партнерства-2017, який проходить в Індії.

    Сторони обговорили можливості для посилення співпраці у торговельно-економічній сфері, енергетиці та енергоефективності, галузі охорони здоров’я, а також інвестицій та інновацій.

    Степан Кубів відзначив, що Україна приділяє значну увагу підтримці малого та середнього бізнесу, зокрема зменшенню регуляторного тиску на бізнес та створенню системи ефективного регулювання.

    «Малий та середній бізнес складає значну частину економіки України, тому Уряд та Мінекономрозвитку приділяє багато уваги створенню сприятливих умов для його розвитку. Ми також прагнемо до запровадження інноваційної моделі економіки, яка дозволить малому та середньому бізнесу розвиватися стрімкими темпами завдяки застосуванню найсучасніших технологій та рішень», - наголосив Степан Кубів.

    Султан бін Саїд Аль Мансурі погодився, що підтримка малого та середнього бізнесу завдяки інноваційним рішенням дійсно дозволяє стрімкий економічний ефект, особливо з урахуванням світових тенденцій до цифровізації та глобалізації торгівлі. Тому для ОАЕ суттєвий інтерес становить підтримка та інвестиції у МСБ в інших країнах, зокрема в Україні.

    «Пропоную напрацювати дорожні карти для співпраці між ОАЕ та Україною у сфері АПК, сфері енергетики та енергоефективності, а також охорони здоров’я та проектів підтримки малого та середнього бізнесу. Варто неодмінно зробити акцент на розвитку цих сфер саме з урахуванням інноваційних рішень та технологій. Переконаний, що це стане практичним засобом для активізації спільних проектів між нашими сторонами», - відзначив Міністр економіки ОАЕ.

    Султан бін Саїд Аль Мансурі також нагадав, що наприкінці лютого у Дубаї відбудеться міжнародна продуктова виставка "Gulfood", де очікують на участь України на найвищому рівні.

    narodnarada.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.