• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Працівники «Полтаватеплоенерго» можуть залишитися без зарплати
    Опубликовано: 2017-01-26 23:00:33

    Причиною цьому є те, що більше полтавців перестали сплачувати за тепло з початку опалювального сезону. На початку сезону рівень розрахунків за тепло становив понад 50 %. Це майже вдвічі менше, ніж за минулі роки. За словами директора КП «Полтаватеплоенерго» Володимира Черняковського, фінансова ситуація погіршилася.  Це пов’язано, як і з недофінансуванням пільг та субсидій, так і з двократним зростанням тарифів значно знизилися платежі населення.

    Наразі ж вирішують, що робити надалі у такій ситуації: чи розраховуватися за газ, чи працівники залишаться без зарплати. Керівництво просять 50 млн гривень у депутатів Полтавської облради..

    Проте, за словами першого заступника голови Полтавської облради Євгенія Холода,   обласний бюджет не має таких грошей. Така фінансова ситуація склалася не з одним комунальним підприємство Полтавської області. За матеріалом «Лтави».

    poltava.today



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.