• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПАТ «Укргазвидобування» не нададуть надр, доки воно не сплачуватиме податки у бюджет Волині
    Опубликовано: 2017-01-26 15:30:40

    ПАТ «Укргазвидобування» вже втретє відмовляють у погодженні надр на видобуток газу. Чергове негативне рішення 26 січня ухвалила екологічна комісія Волинської обласної ради.ПАТ «Укргазвидобування» вже втретє звертається до облради щодо погодження надання надр для видобування газу на Вічинсько-Доросинській, Літинсько-Озерянській та Семеринській площах.

    Основна причина вже двох відмов – підприємство не зареєстроване на Волині, а отже, не сплачує податків в обласний бюджет.

    Депутат Василь Столяр запропонував як варіант – укласти договір із КП «Волиньприродресурс» та ділити прибуток порівну. Тоді б гроші залишалися в області.

    Його підтримав і голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. «Варіанти, щоб частина прибутку залишалася в області, повинні бути знайдені», – підкреслив він.

    Депутат Ігор Лех натомість здивований позицією київського керівництва ПАТ «Укргазвидобування». Мовляв, після двох відмов очільники підприємства мали би вийти на контакт із обласною радою і разом шукати компроміс.

    «Якщо гора не йде до Магомеда, тоді Магомед йде до гори», – зауважив Володиир Гунчик і запропонував облраді самій ініціювати таку зустріч.

    Тож «Укргазвидобуванню» втретє відмовили у наданні надр. Натомість обласна рада звернеться до керівництва підприємства з метою організації спільної зустрічі-наради, під час якої можна було б знайти компромісний варіант наповнення бюджету Волині.

    vip.volyn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.