• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Модернізація шахт – пріоритет вугільної галузі Львівщини
    Опубликовано: 2017-01-23 23:03:16

    Про реорганізацію вугільної промисловості, модернізацію шахт, підвищення окладів шахтарям йшлося на засідання Ради голів Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червоноград у п’ятницю, 20 січня. Участь у заході взяв перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.
    Про це повідомляють у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Львівської ОДА.
    “Наше спільне завдання у 2017 році – модернізація шахт, забезпечення відкриття нових лав, збільшення вуглевидобутку та покращення якості продукції, – звертаючись до шахтарського колективу наголосив Ростислав Замлинський. – Водночас вкрай важливим залишатиметься питання безпечної роботи гірників”.
    Крім того, перший заступник голови ОДА підкреслив, що збереження робочих місць, модернізація шахт та ефективна робота ДП “Львіввугілля” – пріоритети ЛОДА.
    Наприкінці зустрічі голова профспілки Віталій Оніжук від імені колективу висловив вдячність  Ростиславу Замлинському за підтримку шахтарів Галичини.

    lviv.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.