• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Концерн Галнафтогаз» фінансуватиме сільгоспвиробників
    Опубликовано: 2017-01-23 15:22:31

    Кілька місяців тому «Концерн Галнафтогаз», до складу якого входить «ОККО Агротрейд», запустив окремий напрямок бізнесу по товарному фінансуванню сільгоспвиробників, яке покликане підтримати учасників ринку.

    Про це повідомив керівник «ОККО Агротрейд» Олександр Ніколенко, пише Landlord.

    За його словами, у загальній сумі витрат фермерів на польові роботи витрати на паливо займають близько 20%, ще приблизно 30% припадає на покупку мінеральних добрив.

    «Це вже половина, і на ній ми вирішили зосередитися в першу чергу», ― сказав Ніколенко.

    Він додав, що у «Концерну Галнафтогаз» є можливість забезпечити аграрних партнерів паливом.

    «Ми також домовилися з виробниками міндобрив, які поставляємо аграріям разом з паливом. Механізм зрозумілий і прозорий: наша компанія забезпечує фермерів необхідною продукцією в критичний для них сезон польових робіт, а вони розраховуються з нами пізніше урожаєм. Це зерно частково використовують наші переробники, частково ми його експортуємо через великих трейдерів або в рамках власних прямих контактів», ― розповів Ніколенко.

    Крім палива і міндобрив, за його словами, аграріям потрібен якісний посівний матеріал, засоби захисту рослин, техніка.

    «У майбутньому ми плануємо закривати 100% потреб фермерів у необхідних у виробничому процесі товарах», ― підсумував Ніколенко.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.