• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чеська компанія хоче побудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод
    Опубликовано: 2017-01-21 16:06:02

    17 січня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з представником чеської компанії SMS CZ s. r. o. Петром Юрсою, яка займається виробництвом обладнання в галузі екології, зокрема для переробки твердих побутових відходів.Під час зустрічі Петр Юрса висловив зацікавленість збудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод. За його словами, фінансування планується залучити з данського інвестиційного фонду, повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.

    "Ми попередньо розраховуємо на завод, який буде спалювати близько 300 тис тонн побутових відходів на рік. Спалювання однієї тонни сміття за попередніми розрахунками коштуватиме 30 – 40 євро за тонну", - розповів  Петр Юрса .

    Під час зустрічі йшла мова також про можливість підписання тристороннього договору про наміри між Львівщиною, компанією SMS CZ s.r.o. і данським фондом на фінансування розробки відповідного проекту.

    Нагадаємо, 10 грудня 2016 року голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вибір інвестора для будівництва комплексу з утилізації твердих побутових відходів у Львівській області.

    Додамо, що 10 листопада Львівська ОДА представила три земельні ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу.

    Перша земельна ділянка розташована у Яворівському районі, площею 12,8 га, де раніше було виробництво гірничо-хімічної промисловості "Сірка". На цю земельну ділянку уже виготовлено технічну документацію із землеустрою і паспорт об'єкту.

    Друга земельна ділянка розташована у Миколаївському районі – біля міста Новий Розділ. Тут 15 га. порушені гірнично-хімічною промисловістю землі. На цю земельну ділянку уже розроблено детальний план території.

    Третя земельна ділянка розташована поблизу села Брониця Дрогобицького району поруч із існуючим міським сміттєзвалищем.

    inlviv.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.