• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кременецький лісгосп успішно пройшов сертифікацію FCS
    Опубликовано: 2017-01-18 23:02:00

    Державне підприємство «Кременецьке лісове господарство» отримало позитивну оцінку відповідно до вимог сертифікаційних стандартів лісоуправління Лісової опікунської ради (Forest Stewardship Council– прим.).
            Лісовому господарству присвоєно індивідуальний код сертифіката та код ліцензії FCS.
            Лісова опікунська рада є неурядовою некомерційною організацією, робота якої полягає в запровадженні відповідального управління лісами по всьому світі.
            Метою сертифікаційного аудиту була оцінка екологічної, економічної і соціальної практики лісоуправління держпідприємства, як це визначено Принципами і Критеріями встановленими  FSC. До речі, аудиторами відмічено ризики управління, які мають бути усунуті в 12 місячний термін.
            Сертифікація FSC забезпечує надійний зв’язок між відповідальним виробництвом і споживанням лісової продукції, дає можливість приватним споживачам і компаніям здійснювати покупки з користю для людей, навколишнього середовища і бізнесу.
            До слова, сертифікація лісів активно проходить у всіх держпідприємствах Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства. Зокрема, у Бережанському лісомисливському господарстві перевірку успішно завершено. Тож дане підприємство уже до кінця січня очікує на отримання міжнародного сертифіката.

    ternopillis.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.