• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чеська компанія безкоштовно збудує на Львівщині сміттєспалювальний завод
    Опубликовано: 2017-01-17 21:00:57

    Чеська компанія має намір збудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод, який перероблятиме 300 тисяч тонн сміття на рік
    Таку ініціативу озвучив представник чеської компанії Петр Юрса на зустрічі з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синютою, передає прес-служба адміністрації.

    Юрса зазначив, що для фінансування цього проекту залучать данський інвестиційний фонд.

    "Ми попередньо розраховуємо на завод, який буде спалювати близько 300 тис тонн побутових відходів на рік. Спалювання однієї тонни сміття за попередніми розрахунками коштуватиме 30 – 40 євро за тонну", - повідомив він.

    Нагадаємо, Львівська міська рада хоче придбати земельну ділянку для розміщення полігону твердих побутових відходів та сміттєсортувального комплексу
    Садовий заявив, що на території Львівської області можна побудувати два-три сміттєпереробні заводи
    Мер Львова Андрій Садовий запропонував варіант вирішення проблеми з вивезенням сміття з міста - у селі Малехові побудують сміттєпереробний завод.
    Дніпро розірвало угоду зі Львовом на утилізацію твердих побутових відходів

    espreso.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.