• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Китайці планують виробляти електробуси на базі житомирського ТТУ
    Опубликовано: 2017-01-17 14:10:34

    Представники однієї з найбільших виробничої компанії електробусів у Китаї підприємства «Zhongtong Bus» вивчають потужності житомирського ТТУ для можливості зборки свої техніки у Житомирі.
     
    Якщо підприємства дійдуть згоди по співпраці – Житомир стане флагманом по зборці електробусів та їх постачальником в Україні.
     
    Нещодавно Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відвідував завод «Zhongtong Bus» у місті Ляочен у Китаї та провів переговори щодо поставки електробусів у Житомир та відкриття їх потужностей у місті.
     
    «Житомир має хороші потужності для можливості запуску лінії зборки китайських електробусів компанії «Zhongtong Bus». Також наше місто має вдале геополітичне розташування, яке зацікавили наших китайських партнерів. Ми плануємо працювати з компанію «Zhongtong Bus» на максимальному рівні і не обмежуватись лише поставкою електробусів у Житомир», - сказав Сергій Сухомлин.
     
    «Zhongtong Bus» виробляє техніку в діапазоні від 6-ти метрових легких автобусів до 18-ти метрових високого класу розкішних автобусів, в тому числі гібридні та електричні автобуси .
     
    Закордонні ринки компанії охоплюють ринки більше 30 країн та регіонів. Щорічно «Zhongtong Bus» збільшу свої потужності на 25%.

    zt-rada.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.