• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Полтавщині підприємці масово припиняють свою підприємницьку діяльність
    Опубликовано: 2017-01-15 21:00:44

    На запитання тижня про те, скільки фізичних осіб-підприємців протягом останнього часу припинили свою діяльність на теренах Пирятинського району, відповідає начальник відділу з питань  надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва РДА Галина Конопліч:

    - У зв’язку з підписанням Президентом України Петром Порошенком 27 грудня 2016 року закону, яким закріплений новий порядок роботи фізичних осіб-підприємців, вони почали масово згортати свій бізнес.

    З 1 січня 2017 року ФОП другої і третьої груп зобов’язані сплачувати єдиний соціальний внесок в розмірі 704 грн. навіть у тому випадку, якщо їхні підприємства є «мертвими» і не приносять ніякого прибутку своїм власникам.

    Саме це і послугувало тому, що протягом грудня 2016 року 82 особи у Пирятинському районі припинили свою підприємницьку діяльність.Така кількість ліквідованих протягом місяця ФОП є рекордною для нас – у минулі місяці кількість ліквідованих ФОП не сягала і десяти за місяць. Всього, станом на 1 січня 2017 року, на Пирятинщині працює 905 фізичних осіб-підприємців. Про це пишуть "Пирятинські вісті".

    Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

    grebenka.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.