• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Малин Енергоінвест» vs Фабрика банкнотного паперу
    Опубликовано: 2017-01-13 17:30:27

    Підвищення вартості очищення стоків поки не буде, але...

    Про переговори на Фабриці банкнотного паперу Банкнотно-монетного двору Національного банку України повідомляє ТОВ «Малин Енергоінвест»:

    26 грудня 2016 року в адмінприміщенні ФБП БМД НБУ відбулася зустріч керівництва Банкнотно-монетного двору та керівництва міста по питанню не підвищення вартості послуг з очищення побутових стоків, передачі очисних споруд ФБП в комунальну власність та інші технічні питання зниження собівартості очищення стоків.

    Після тривалого обговорення досягли згоди утриматись від підвищення вартості очищення стоків та залишити діючу ціну – 8,16 грн за 1м³.

    Однак не зважаючи на попередні домовленості 09 січня 2017 року Банкнотно-монетний двір НБУ листом вих. №81-0028/105563 повідомив ТОВ «Малин Енергоінвест» про застосування нової ціни – 10.75 грн/1м³ з 01.01.2017 р. по 28.02.2017 р. У цьому ж листі зазначено, що з 01.03.2017 року БМД НБУ буде здійснювати очищення стічних вод міста виключно за економічно-обгрунтованою ціною. Питання: Який компетентний орган підтвердить економічно-обгрунтованість ціни на послуги з очищення стічних вод? Фабрика банкнотного паперу?

    Питання передачі очисних споруд ФБП НБУ у комунальну власність керівництвом Банкнотно-монетного двору було знято з обговорення як недоцільне.

    11 січня 2017 року Банкнотно-монетний двір Національного банку України виставив штрафні санкції ТОВ «Малин Енергоінвест» в розмірі – 103,3 тис. грн. за несвоєчасне проведення розрахунків. Такі дії Національного банку України призводять до стрімкого підвищення тарифу на очищення стоків від населення та збитків підприємства.

    Керівництво Банкнотно-монетного двору НБУ своїми діями призводить ТОВ «Малин Енергоінвест» до долі підприємств МКП «Паперовик» та ДКП «Малинміськводоканал», які фактично стали бакрутами.

    ТОВ «Малин Енергоінвест» закликає громадськість до участі у вирішенні проблем з очищення стічних вод та стрімким зростанням їх ціни.

    Питання передачі очисних споруд від ФБП НБУ в комунальну власність міста повинно бути першочерговим і терміновим.

    infomalin.biz



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.