• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В українських сховищах залишилося майже 11,5 мільярда кубів газу
    Опубликовано: 2017-01-10 21:09:02

    За даними компанії, 8 січня зі сховищ відібрано 86,3 мільйона кубометрів газу.

    Запаси природного газу в українських підземних сховищах газу (ПСГ) з 1 по 8 січня скоротилися на 4%, або на 489 мільйонів кубометрів, - до 11,46 мільярда кубометрів з 11,949 мільярда кубометрів. Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи України держкомпанії "Укртрансгаз". За даними компанії, 8 січня зі сховищ відібрано 86,3 мільйона кубометрів газу.

    Як повідомляв УНІАН, у вересні 2016 року уряд затвердив графік підготовки України до опалювального сезону, а також визначило обсяги запасів палива для забезпечення споживачів теплом і електроенергією. Зокрема, запаси газу в підземних сховищах повинні становити не менше 17 мільярдів кубометрів. При цьому, за оцінками НАК "Нафтогаз України", запас газу в 14,5 мільярда кубометрів є достатнім для проходження опалювального сезону.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.