• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Золотоніський маслоробний комбінат» виплатить майже 83 млн грн дивідендів
    Опубликовано: 2017-01-05 17:00:39

    ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» скерує на виплату дивідендів 82,733 млн грн із прибутку за 2012-2014 роки, залишивши нерозподіленими 7,103 млн грн. Всього виплата на одну акцію становить 2240,27 грн, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

     

    1702_145916 Загалом підприємства холдингу «Молочний альянс», до якого входить комбінат, виплатять 253,91 млн грн дивідендів. Як мовиться в системі розкриття Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, відповідні рішення позачергові збори акціонерів ухвалили наприкінці минулого року. Виплату дивідендів здійснюватимуть упродовж півроку.

    Як зазначає «Інтерфакс-Україна», стовідсотковим власником ПАТ «Молочний альянс» виступає «MilCo Holding N.V.» (Нідерланди), кінцевих бенефіціарів якого у держреєстрі не зазначено. Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ «ПирятинЪ», «Славія», «Яготинське» і «Яготинське для дітей», «Здорово!», «Златокрай».

    Торік у грудні повідомлялося, що група компаній «Молочний альянс» здійснила першу поставку солодко-вершкового масла 82,5% жирності, вироблену на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», до Нідерландів. Загалом в 2016 році ГК «Молочний альянс» було експортовано 550 тонн вершкового масла, 140 із яких до ЄС, 382 — до Марокко та Єгипту і 25 тонн до ОАЕ.

    procherk.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.