• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ключові фактори успіху української продукції на японському ринку
    Опубликовано: 2016-11-23 16:00:00

    22 листопада у Токіо відбулась зустріч заступника міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої та заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України - торгового представника України Наталії Микольської з Кодзі Йонетані, виконавчим віце-президентом японської організації зовнішньої торгівлі “Джетро”.

    В рамках зустрічі сторони обсудили можливості для торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між японськими та українськими компаніями. Також була обговорена підготовка місії японського бізнесу до України в березні 2017 року.

    «Як обсяги двосторонньої торгівлі в аграрному секторі, де є багато нішевих ринків для української продукції в Японії та зацікавленість імпортерів, а також інвестиційне співробітництво між країнами мають на сьогодні значний потенціал для збільшення», - наголосила Ольга Трофімцева.

    Українська сторона окремо відзначила додаткові переваги для японських компаній від інвестицій в український аграрний сектор, особливо у таких напрямках як сільськогосподарські машини для малих фермерів, розвиток логістики та інфраструктури та переробка, включаючи обладнання для ветеринарних лабораторій.

    Японська сторона підтвердила, що українські виробники сільгосппродукції матимуть спеціальні (пільгові) умови участі у Foodex Japan 2017 в рамках платформи Jetro. За словами Ольги Трофімцевої, це дасть можливість нашим компаніям вже навесні наступного року презентувати свої продукти потенційним японським покупцям та напряму встановити контакти з імпортерами.

    Довідка: Японська організація зовнішньої торгівлі (JETRO «ДЖЕТРО») - це незалежний адміністративний орган під егідою Міністерства економіки, торгівлі та промисловості Японії, створений для сприяння розвитку торговельно-економічного співробітництва з іншими країнами світу. Він підтримує п’ять пріоритетних галузей: машинобудування, сільське господарство, рибальство та лісництво, текстильна промисловість, дизайн та інформаційні технології. Організація має 36 регіональних офісів в Японії та 72 офіси у 55 країнах світу. Закордонні представництва «ДЖЕТРО» здійснюють збір інформації про місцеві ринки та інвестиційний клімат у країнах перебування та сприяють японським компаніям у реалізації торговельних операцій або відкритті бізнесу за кордоном. З 2002 р. «ДЖЕТРО» відправляє бізнес місії до країн, де японський малий та середній бізнес потенційно шукає ділових партнерів.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.