• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • UFEB організовує торговельну місію до Китаю
    Опубликовано: 2016-11-08 14:00:00

    Рада з питань експорту продовольства UFEB за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) та Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) організовує торговельну місію до Китайської Народної Республіки, яка пройде в рамках однієї з найбільших продовольчих виставок Азійського регіону ANUFOOD China 2016, що відбуватиметься з 16 по 18 листопада у Пекіні.

    Українські продовольчі компанії – учасники торговельної місії будуть об’єднані в національний стенд UkrainianFood. У виставці планують взяти участь сім українських компаній. Серед них – виробники молочної, м’ясної, олійної та цукрової галузей.

    Голова UFEB Богдан Шаповал наголосив на широких можливостях, які відкриває торгова місія для українських експортерів.

    «Китай важко переоцінити з точки зору тих можливостей, які він відкриває для збуту української продовольчої продукції, в тому числі молочної, м'ясної, цукрової та олійно-жирової, які ми й будемо представляти на виставці. На ANUFOOD China 2016 ми покладаємо великі очікування. Виставки такого рівня дають не лише загальне розуміння ринку, а й корисні ділові знайомства з місцевими гуртовими та роздрібними дистриб’юторами та, як результат, експортні контракти», - сказав Богдан Шаповал.

    Основу українського експорту до Китаю складають зернові культури (кукурудза) та соняшникова олія. Так, у січні-серпні цього року експорт української продукції до КНР склав у грошовому виразі 1,36 млрд дол., що на 27% менше, ніж за аналогічний період минулого року. З названої суми зернові культури склали 31%, а рослинні жири – 26%. Інше – в основному несільськогосподарська продукція. У той же час імпорт збільшився на 23% - до 2,89 млрд дол., а його основу складають непродовольчі товари.

    Довідка: UFEB (Ukrainian Food Export Board) - це асоціація виробників готового продовольства, що надає допомогу вітчизняним підприємствам харчової промисловості здобувати нові ринки збуту та закріплюватися на традиційних.

    Мета діяльності UFEB - створення позитивного іміджу для продовольства з позначкою Мade in Ukraine у споживачів в усіх куточках світу. В межах своєї діяльності UFEB надає для своїх членів аналітичну та консультаційну допомогу щодо умов та можливостей експорту продовольства.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.