• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Для виходу на ринок ЄС виробники повинні знайти свого покупця
    Опубликовано: 2016-11-01 16:00:00

    Заступник міністра АПК з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева переконана в тому, що вітчизняний виробник повинен перш за все знайти свого покупця для виходу на ринок Європейського Союзу. Про це вона повідомила під час інтерв’ю на Громадському радіо.

    «Насамперед виробник повинен знайти покупця. Це можна зробити напряму або звернутися до центру підтримки експорту до ЄС при Мінагрополітики, який надає допомогу через веб-сайт чи по телефону. У рамках цього проекту був виданий практичний довідник для агроекспортера до ЄС, у якому можна подивитися елементарні речі — чи підлягає товар під квоту, які є нетарифні бар’єри для продукту», - розповіла заступник міністра.

    При цьому вона повідомила, що зазвичай покупець володіє усією необхідною інформацією щодо необхідної вам документації: «Головними у торгівлі з європейцями є вимоги імпортера», - пояснила Ольга Трофімцева і підкреслила, що українським виробникам потрібно дбати про свою репутацію, тому що це вартість компанії.

    На запитання журналіста чи завжди вихід на європейські ринки для виробника пов’язаний із вкладенням у виробництво чи переробку додаткових коштів, Ольга Трофімцева відповіла, що зазвичай так. «Однак все залежить від того, що це за виробництво. Але виробники модернізують своє виробництво не тільки для експорту, але й для себе, що збільшує їх конкурентоспроможність на інших ринках, на внутрішньому в тому числі», - зазначила заступник міністра та додала, що у будь-якому випадку, такі витрати на модернізацію виробництва виправдовують себе.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.