• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тунель в Європу: в Україні завершили роботу над грандіозним проектом
    Опубликовано: 2016-10-30 10:00:00

    Працівники «Укрзалізниці» закінчили будівлю Бескидського залізничного тунелю у південних Карпатах, який зв'язує Україну з Європою. Про це інформує заступник начальника департаменту колій і споруд «Укрзалізниці» Георгій Линник, передає «Преса України».

    Зазначений одноколійний тунель знаходиться на Бескидському перевалі, тому його так і назвали. Створений він був у 1886 році і є другим з найбільших залізничних тунелів на території України.

    Крім того, Бескидський тунель входить в п'ятий пан'європейський транспортний коридор (Італія-Словенія-Угорщина-Словаччина-Україна-Росія).

    З нього йдуть більше шестидесяти відсотків транзитних вантажів у сторону Західної і Центральної Європи.

    Раніше повідомлялося про підписання меморандуму між Україної і Канадою про спільне виробництво залізничних локомотивів в Україні. Як повідомляв міністр інфраструктури України Володимир Омелян, Bombardier і багатогалузева корпорація General Electric із США мали наміри привезти свої локомотиви для тестування на термін до півроку.

    expres.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.