• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Як вибрати цеглу для облицювання будинку
    Опубликовано: 2016-10-12 23:15:56

    Щоб значно продовжити експлуатаційні терміни житла і значно освіжити його зовнішній вигляд, можна скористатися різними технологіями. Проте найбільш прийнятним і доступним варіантом стане облицювання будинку за допомогою цегли.

    Завдяки такій процедурі можна буде підвищити тепло - і звукоізоляційні характеристики будівлі, а також створити дійсно унікальний і привабливий дизайн фасаду. Але найкращий цеглу для облицювання будинку підібрати досить складно, так як будівельний ринок просто переповнений всілякими виробами, що володіють індивідуальними якісними характеристиками і зовнішнім виглядом. Прості рекомендації, відгуки і поради фахівців значно полегшають настільки непростий вибір.

    • Вибираємо цеглу для облицювання будинку
    • Вибираємо цеглу для облицювання будинку
    • Цеглу для облицювання: основні види

    Вибір кращої облицювальної цегли являє собою процес досить відповідальний і трудомісткий. Саме тому варто більш детально дізнатися про самих затребуваних варіантах даного матеріалу і їх основні особливості.

    Найчастіше в процесі обробки будинку професійні майстри використовують наступні різновиди цегли:

    • Облицювальні керамічні вироби. Така цегла виробляють з натуральної глини, яка доповнюється різноманітними добавками, які мають безпосередній вплив на якісні характеристики матеріалу.
    • Клінкерні облицювальні вироби. Такий вид цегли представлений у вигляді натурального продукту, виробленого шляхом спікання при температурі 1100°З особливої глини і піску.
    • Облицювання фасаду
    • Облицювання фасаду

    Кожен з представлених видів володіє своїми достоїнствами і недоліками. Він також не зайвим буде дізнатися, відповідаючи на питання про те, який цегла краще для облицювання будинку. 

    Облицювальна керамічна цегла – чим вона краща? 

    Якщо для облицювання будинку був обраний керамічний тип, то крім точного знання його розмірів і розрахунку необхідної кількості, потрібно точно розуміти, які особливості має такий виріб.

    До основних переваг керамічної облицювальної цегли варто віднести:

    1. Високі показники міцності і стійкості. Виконана допомогою такого виробу кладка буде надавати гарний опір будь-яким зовнішнім кліматичних впливів. Невелика пористість структури робить такий матеріал особливо міцним.
    2. Хороша морозостійкість. Цегла з кераміки здатний виносити навіть сильні морози, що є особливо актуальним для облицювання будинків, розташованих в суворих кліматичних умовах.
    3. Здатність видаляти з поверхні шкідливі речовини. Такий вид матеріалу просто унікальний, так як він може під час дощу самоочищатися.
    4. Різноманіття фактур і кольорів. Керамічні вироби представлені в самих різних відтінках, що дає можливість не обмежувати власну фантазію при створенні сучасних фасадів.

    Лицьова клінкерна цегла: основні особливості 

    Клінкерна тип цегли для облицювання також має безліч важливих достоїнств: 

    Завдяки наявності в структурі вироби невеликих пір такий матеріал забезпечує відмінну тепло - і звукоізоляцію. Більше того, саме така особливість робить клінкерна цегла морозостійким і зносостійким (понад 300 циклів).

    Бездоганний зовнішній вигляд зможе зберігатися протягом тривалого часу.

    Клінкерні вироби практично не здатні поглинати яку-небудь рідину. Вони володіють відмінною стійкістю до кислот, солей, лугів і вологи.

    Процес експлуатації такого оздоблювального матеріалу неймовірно простий. Для підтримання його в відмінному стані потрібно лише час від часу чистити кладку допомогою води, доповненої жорсткою лугом.

    Вибираємо кращу цеглу: корисні поради 

    Вибираючи цеглу для облицювання будинку з газобетону, варто скористатися відгуками і порадами досвідчених майстрів: 

    Дуже важливою якісною характеристикою будь-якого матеріалу для облицювання є його колірна стійкість. І в даному випадку набагато раціональніше стане використання для облицювання цегли, вироблених відомими виробниками.

    Впливати на довговічність і якість кладки може і форма, а також розмір отворів, які розташовуються на поверхні цегли. Чим меншою буде їх кількість, тим менше знадобиться розчину для кладки їх.

    Слід купувати цегла не тільки однакових розмірів, що значно спростить розрахунок, але і з однієї партії. Тільки в такому разі можна буде досягти максимально обережного і естетичного результату.

    Як показують відгуки багатьох професіоналів, вибір цегли є одним з ключових моментів ідеальної кладки. Враховуючи всі наведені вище рекомендації, можна без особливих зусиль зробити правильний вибір.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.