• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна і країни Центральної Азії мають поглибити співробітництво – В.Гройсман
    Опубликовано: 2016-10-04 18:00:00

    Україна і країни Центральної Азії повинні поглибити економічне співробітництво. Про це сьогодні сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з Надзвичайними і Повноважними Послами Туркменістану, Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, Киргизької Республіки в Україні, передає кореспондент УНН.

    "Країни Центральної Азії є для України дуже важливими партнерами. Хотів би підкреслити, що для нас стратегічно важливо покращувати нашу взаємодію. І я думаю, якщо ми подивимося на розвиток наших двосторонніх відносин за останній період, ми побачимо, що в нас є дуже багато питань, які ми можемо з вами вирішувати, починаючи від механізму взаємодії міжурядовими комісіями, закінчуючи конкретними проектами у торговельній й економічній сферах, сфері інфраструктури", - наголосив він.

    На думку В.Гройсмана, на сьогодні, скоріш за все, всі сторони не задовольняє нинішній рівень товарообігу.

    "Ми розуміємо, що є низка логістичних труднощів, які штучно створені. Але ми повинні, на мій погляд, знайти рішення, які дозволять повернути на попередні позиції наші торговельні відносини, розвинути взаємодію нашого бізнесу. І я переконаний, що тут є чіткі сфери, де ми можемо знайти правильні рішення", - зазначив Прем’єр.

    "Я б хотів сьогодні, щоб ми обговорили стан справ і окреслили ті напрями, де ми можемо поглибити наше співробітництво", - наголосив він.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.