• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україні вдалося налагодити поставки товарів в обхід Росії
    Опубликовано: 2016-07-31 14:00:00

    Українські перевізники після необґрунтованого заборони Росією транзиту українських товарів на її території налагодили альтернативні маршрути поставок, і черги на кордоні російської зведені до мінімуму, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

    "Росія зайвий раз довела, що не є державою, яку можна прогнозувати. Зараз ми максимально використовуємо можливості обхідних шляхів в обхід Росії. Черги іноді є, але мають одиничний характер", - сказав Омелян.

    Він зазначив, що Міністерство інфраструктури запропонувало Міністерству економічного розвитку і торгівлі створити транзитну раду, яка буде надавати експортерам і транзитерам необхідну інформацію про ситуацію з транзитом через РФ.

    Як раніше писали Agronews, Україна на засіданні генеральної ради СОТ закликала Росію скасувати обмеження транзиту, які суперечать правилам СОТ. Україну підтримали Євросоюз, США, Канада, Японія, Австралія, Норвегія, Грузія і Корея.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.