• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Товарообіг між Україною та Словенією зменшився на 24%
    Опубликовано: 2015-07-14 20:00:00

    Майже на чверть знизився товарообіг між Україною та Словенією, а відповідний показник Словенії та Росії зменшився на 40% через санкції. Про це сказав заступник прем'єр-міністра Словенії, міністр закордонних справ Республіки Словенія Карл Ер’явец під час спільної прес-конференції з очільником МЗС України Павлом Клімкіним, передає кореспондент УНН.

    "На жаль під час кризи наш товарообіг зменшився на 24%, а якщо щиро говорити, то я думав, що спад нашої співпраці більший. При цьому товарообіг між Словенією та Росією зменшився на 40%. Це свідчить про дієвість економічних санкцій",- повідомив К.Ер'явец.

    При цьому він нагадав, що Словенія підтримує санкції і вони триватимуть доти доки не буде видно результату та реальних змін.

    Нагадаємо, 22 червня Рада ЄС на рівні глав МЗС продовжив термін дії економічних санкції відносно Росії на півроку. Рішення набуло чинності 23 червня.

    7 серпня 2014 року Росія ввела пакет заходів у відповідь на санкції США, Австралії, Канади, Євросоюзу та Норвегії. Ці заходи передбачають заборону на імпорт до Росії з цих країн фруктів, овочів, молочної та м'ясної продукції. Під обмеження не потрапили деякі види готової продукції з м'яса і риби.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.