• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінекономіки продовжує діалог з донорською спільнотою стосовно питань координації міжнародної технічної допомоги
    Опубликовано: 2006-02-10 12:17:00

     За результатами домовленостей, досягнутих під час проведення Конференції донорів міжнародної технічної допомоги, 8 лютого 2006 року в Мінекономіки було проведено розширену робочу зустріч з представниками країн-донорів та міжнародних організацій.

    Під час зазначеної зустрічі представники донорів міжнародної технічної допомоги (далі – МТД) високо оцінили роботу Мінекономіки спрямовану на підвищення ефективності використання МТД.

    У ході зустрічі було прийнято рішення щодо створення спільної координаційної групи, до складу якої будуть включені представники органів виконавчої влади та донорів міжнародної технічної допомоги.

    До компетенції групи увійдуть питання розробки та впровадження методики проведення спільного моніторингу програм та проектів МТД, а також оцінки ефективності їх реалізації; розгляд питань щодо ліквідації неефективних проектів МТД; залучення представників місцевих органів виконавчої влади та громадських організацій під час формування  програм та проектів МТД та інше.

    Результатом роботи координаційної групи має стати підвищення ефективності використання міжнародної технічної допомоги, уникнення дублювання програм та проектів міжнародної технічної допомоги, а також  вирішення проблемних питань, що виникають під час реалізації проектів.

    Довідково: На сьогодні Уряд України приділяє велике значення  співробітництву в сфері міжнародної технічної допомоги. Так, 18 січня 2006 року було проведено конференцію донорів міжнародної технічної допомоги. В конференції взяли участь представники 20 країн-донорів, 5 міжнародних організацій, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства закордонних справ, Міністерства економіки України. 

     Інф. Міністерство економіки Украіни

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.