• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УСПП підписав меморандум про порозуміння з представництвом «Тюркіш Ерлайнз Інк.»
    Опубликовано: 2014-12-04 11:55:03

    3 грудня 2014 року Український союз промисловців і підприємців підписав меморандум про порозуміння з представництвом турецьких авіаліній   «Тюркіш Ерлайнз Інк.», який передбачає взаємну підтримку сторін у формуванні здорового конкурентного середовища, взаємній підтримці та поширенні світових стандартів ведення бізнесу.
    Президент УСПП Анатолій Кінах зазначив, що Україна невідворотно інтегрується у європейську та світову економічну систему, а відтак наша країна стає більш відкритою.
    «Зараз спілкування людей, їхні переміщення стають більш інтенсивними, і, звичайно ж, активізується  транспортна логістика. Враховуючи значну потребу українців у якісних перевезеннях та величезний авторитет турецької  компанії, а в 2012 році «Тюркіш Ерлайнз Інк.»  визнали найкращою компанією Європи, ми зацікавлені у тісній і системній співпраці», – заявив Анатолій Кінах.
    Своєю чергою генеральний директор представництва компанії «Тюркіш Ерлайнз Інк.»  Мустафа Хакан Їілмаз  зауважив, що підписана угода відкриє значну перспективу співпраці  обом сторонам.
    «Зараз «Тюркіш Ерлайнз Інк.» є компанією, яка найшвидше розвивається у багатьох сферах. Ми бачимо взаємну зацікавленість у співпраці вашої організації бізнесменів і  нашої компанії. УСПП здійснює дуже важливу функцію комунікації між владою і бізнесом, ми дуже поважаємо ваш досвід. Ви дуже добре розумієте, наскільки важливий для повноцінного розвитку і процвітання країни доступний зв'язок з усім світом», – заявив Мустафа Хакан Їілмаз. Він нагадав, що «Тюркіш Ерлайнз Інк.» працюють в Україні з 1993 року і нещодавно компанія запустила нові рейси до Херсона. У  перспективі – відкриття ще кількох нових.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.