• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров виступає за активізацію співпраці між Урядом, профспілками та організаціями роботодавців
    Опубликовано: 2006-01-30 17:51:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров виступає за відновлення активної співпраці між Урядом, профспілками та роботодавцями. Про це глава Уряду заявив під час зустрічі з керівництвом Федерації професійних спілок та Федерації роботодавців України.

    Під час зустрічі, у якій взяли участь віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, міністр праці та соціальної політики Іван Сахань, міністр Кабінету Міністрів Богдан Буца, голова Федерації професійних спілок України Олександр Юркін та перший заступник голови Федерації роботодавців України Володимир Грищенко, розглядалися проблемні питання соціальної сфери, зокрема йшлося про можливість збільшення розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати на 2006 рік, запровадження у повному обсязі Єдиної тарифної сітки оплати праці, погашення заборгованості із заробітної плати.

    Юрій Єхануров доручив Міністерству праці та соціальної політики розробити проект розпорядження Кабінету Міністрів стосовно створення робочої групи із співпраці між Урядом, профспілками та роботодавцями, яку має очолити віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко. Проект розпорядження буде розглянутий Урядом на найближчому засіданні Кабміну - 1 лютого.

    Прем’єр-міністр наголосив, що  необхідно задіяти конкретні механізми та форми тристороннього соціального діалогу між владою, профспілками та роботодавцями. Зокрема, за дорученням Глави Уряду відтепер представники профспілкових організацій та асоціацій роботодавців братимуть участь у засіданнях Кабінету Міністрів та роботі урядових комітетів. 

    Прес-служба Прем’єр-міністра України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.