• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Дніпропетровській області створена система надання допомоги малозабезпеченим громадянам
    Опубликовано: 2006-01-26 11:37:00

    З метою вдосконалення системи надання соціальної допомоги в області, поліпшення організації забезпечення підтримки найбільш незахищених верств населення, які не можуть самостійно підтримувати власне існування чи тимчасово опинилися в скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин, в області створена система надання допомоги малозабезпеченим громадянам.

    На підставі рішення обласної комісії з питань надання допомоги малозабезпеченим громадянам у разі, коли вичерпані всі можливості надання підтримки в межах державних соціальних програм, розглядаються питання, пов’язані з наданням одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та праці, самотнім людям похилого віку, багатодітним сім’ям, дітям-сиротам та іншим на придбання продуктів харчування, медикаментів, промислових товарів, за рахунок коштів обласного бюджету.

    Засідання комісії проводяться щомісячно, а в разі потреби – двічі на місяць. У 2005 році було проведено 24 засідання обласної комісії. Матеріальну допомогу виділено 1688 сім’ям на суму майже 386тис.грн., середній розмір допомоги становив 200грн.

    В 2006 році також планується продовжити роботу по розгляду питання підтримки громадян, які потрапили в скрутне матеріальне становище.

    Прес-служба голови облдержадміністрації

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.