• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулося засідання координаційної ради при облдержадміністрації з питань розвитку підприємництва
    Опубликовано: 2006-01-19 17:37:00

    На засіданні обговорено підсумки роботи у 2005 році, окреслено перспективи розвитку малого бізнесу на 2006 рік.

    Основну увагу, як і у 2005 році, буде зосереджено на інформаційно-консультативній підтримці підприємництва. Заплановано цикл безкоштовних семінарів для підприємців, у підготовці і проведенні яких братиме участь декілька громадських організацій та представники контролюючих органів, зокрема управління у справах захисту прав споживачів. Буде продовжено роботу „гарячої лінії” для підприємців, про ефективність якої свідчить кількість оброблених її працівниками у 2005 році звернень – понад 3 тисячі (телефон „гарячої лінії” – 31- 99- 31). Підприємці матимуть можливість отримати необхідні для ведення власної справи знання також за допомогою спеціалізованого дистанційного курсу навчання.

    Наступним важливим питанням є забезпечення прозорості всіх процесів, від яких залежить розвиток малого і середнього бізнесу. Підприємців проінформовано щодо заходів, які вживаються облдержадміністрацією з метою забезпечення максимальної прозорості проведення тендерів. Крім цього, вирішено проводити попереднє обговорення проектів всіх важливих для підприємців нормативних актів на засіданнях координаційної ради.

    Кожен підприємець, який має конкретні пропозиції щодо роботи координаційної ради у 2006 році, може звернутися до управління з питань підприємництва та регуляторної політики облдержадміністрації за адресою:

    м. Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 34, тел. 744 65 29.

    За матеріалами управління з питань підприємництва та регуляторної політики облдержадміністрації 

    Дніпропетровська ОДА

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.