• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд планує заходи нейтралізації можливих негативних наслідків вступу до СОТ та підвищення конкурентоспроможності національної економіки
    Опубликовано: 2006-01-16 15:07:00

     Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 січня 2006 року № 10-р „Про затвердження плану заходів щодо нейтралізації можливих негативних наслідків у зв’язку із вступом України до СОТ та забезпечення підвищення конкурентоспроможності національної економіки” затверджено план заходів щодо нейтралізації можливих негативних наслідків у зв’язку із вступом України до СОТ та забезпечення підвищення конкурентоспроможності національної економіки.

    Відповідно до розпорядження, Міністерство економіки та інші центральні органи виконавчої влади повинні переглянути протягом першого півріччя 2006 року програми розвитку галузей економіки та розробити конкретні заходи, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності національної економіки в процесі європейської та євроатлантичної інтеграції.

    Міністерство економіки України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.