• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АМКУ прийняв до розгляду заяви на дозвіл для придбання «Криворіжсталі»
    Опубликовано: 2005-10-21 15:56:00
    Антимонопольний комітет України прийняв до розгляду п’ять заяв про отримання дозволу на придбання акцій ВАТ «Криворіжсталь».
    Зокрема, заяви консорціуму «Індустріальна група», ТОВ «Смарт-груп», ВАТ «Нижньодніпровський трубопрокатний завод», компанії «Міттал Стіл Німеччина ГмбХ» та українського представництва ВАТ «Сєвєрсталь».
    В той же час, ЗАТ «СКМ», «ARCELOR S.A.» та представництво «Харес груп холдинг ГмбХ» свої заяви відкликали.
    У зв’язку з ненаданням повної інформації, заяви ЗАТ «Приват Інтертрейдінг» і ТОВ «Євраз Холдинг» Комітет залишив без розгляду.
     «Комітет оперативно завершив попередню оцінку отриманих документів. Із десяти поданих заяв ми прийняли до розгляду п’ять. Тепер ми проведемо ґрунтовний аналіз та приймемо рішення по суті цих заяв із дотриманням усіх вимог законодавства про захист економічної конкуренції», - зазначив Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв.
     
    Прес-служба антимонопольного комітету України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.