• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іван Сахань вважає, що для ліквідації дефіциту Пенсійного фонду необхідно приділяти більше уваги оплаті праці
    Опубликовано: 2005-10-12 17:31:00
    Міністр праці та соціальної політики України Іван Сахань одним з шляхів ліквідації дефіциту Пенсійного фонду бачить зростання рівня зарплатні працюючого населення.
    „На сьогодні в Україні є близько 11 мільйонів найманих працівників, що сплачують внески до Пенсійного фонду, і близько 13 млн. пенсіонерів. Ви розумієте, яке велике навантаження лягає на плечі працюючих громадян! Зрозуміло, що пенсіонер хоче отримувати максимальну пенсію – і держава повинна робити все можливе, аби так воно і було. Але в той же час ми повинні пам’ятати, що без підвищення рівня оплати праці, без кардинальних змін у системі оплати праці не можливо досягти фінансової стабільності Пенсійного фонду. В бюджеті закладаються дотації для Пенсійного фонду у розмірі майже 18 млрд. грн. – це те, чого не вистачає ПФ для виплати пенсій. Це ті кошти, які мали спрямовуватися в тому числі і на оплату праці бюджетників – вони вилучаються для виплат пенсіонерам. Тому сьогодні, аби відновити платоспроможність ПФ потрібно рішуче зайнятися питанням оплати праці”, - підкреслив міністр.
    Прес-служба Міністерства праці та соціальної политики України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.